waterworld
Galerie op de Rotte opent 26 juni 16.00
Onthulling 16.00 uur / installatie performance op het water 16.15 uur
Ontvangst 16.30 in ROTABS Stylecenter

Op zaterdag 26 juni 2010 is de opening van de jaarlijkse zomertentoonstelling Galerie op de Rotte! De tentoonstelling, die dit jaar onder de naam Waterworld 2 wordt georganiseerd, toont traditiegetrouw zeven kunstwerken tussen de Zaagmolenbrug en de Noorderbrug.

De deelnemers van dit jaar zijn: Wietse Eeken, Marjolein Delhaas & Yvonne Versendaal, Jeroen Hoogstraten, Laurens Kolks, Marjolijn Guldemond & Mark Theijssen, MariŽlle Wichards en Stefan Gross.


De officiŽle opening door Paul Kuijpers van de stichting BEP vindt plaats om 16:00 aan de Zaagmolenkade bij de Woelwijkstraat.


Beeldend kunstenaar Stefan Gross onthult daar een geheimzinnig drijvend object getiteld ĎM-EILANDí. Aansluitend wordt het kunstwerk KISTEN van Marjolijn Guldemond en Mark Theijssen geÔnstalleerd met een performance op het water. Iedereen is van harte welkom deze feestelijke opening bij te wonen.

 

 

 

 


In het ROTABS Stylecenter zullen tevens diverse activiteiten in het kader van de Dag van de Architectuur te vinden zijn. (meer info: www.airfoundation.nl)